meefil.nl | montalvo

Wilt u een volledig geautomatiseerde baanspanningsregeling, handmatig de baanspanning kunnen bijregelen, de positie van uw web kunnen opvragen en corrigeren of de baanspanning beheersen zonder het medium aan te raken? Met onze slimme baanspanningtechniek oplossingen is alles mogelijk.

Voor duurzame reparaties hebben wij voor alle producten onderdelen beschikbaar.

SalesTeam Meefil BV


 • montalvo n montalvo es montalvo u

  KRACHTMETERS

  Onze krachtmeters bieden de accurate en voortdurende spanningsmeting die u nodig heeft voor het monitoren en sturen van uw wikkelproces.

  Direct op het machineframe monteren? Een meting van een 'Dead-shaft' of juist een 'Live shaft'? Een smalle baan of eenzijdig opgehangen?

  Wij hebben zeker een oplossing voor u!


  Meer informatie: [ LINK ]

 • montalvo x3400 montalvo s4 montalvo 14hd

  REGELSYSTEMEN & INDICATOREN

  Het meest veelzijdige beheersysteem voor baanspanning te wereld? Het levert optimaal beheer met nauwkeurige krachtmetingen, dynamische danserregelingen en contactloze ultrasone aansturing.

  Of u nu werkt met een open circuit, een gesloten circuit of wat voor combinatie dan ook, het systeem biedt alles wat u nodig heeft.


  Meer informatie: [ LINK ]

 • montalvo cd montalvo v montalvo hp

  REMMEN

  Onze fabrikant is de uitvinder van de dubbelschijfrem en koppelingen voor een continue baanbeheersing.

  De innovatieve technologie wordt gekenmerkt door intelligent modulair ontwerp, onderhoudsvriendelijke producten, superieure warmtegeleiding en een uitgebreid assortiment, het beste product uit de markt.  Meer informatie: [ LINK ]