onze producten


DRAAIBARE DOORVOEREN, DRAAIDOORVOEREN, SWIVELS, KOELKOPPEN
Voor o.a. water, stoom, koelmiddel, hydrauliek olie, thermische olie en lucht.

VEILIGHEIDSLAGERS, KLAPLAGERS, SAFETYCHUCKS
Toepasbaar als lagering van bijvoorbeeld wikkelassen op diverse machines.

WIKKEL & BAANSPANNINGTECHNIEK, WEBCONTROL, MESSEN, MESHOUDERS
Producten voor bijvoorbeeld wikkelprocessen met baanspanningcontrole.


 • DRAAIBARE DOORVOEREN & SWIVELS

  Naast draaibare doorvoeren, ook wel bekend als swviels, draaidoorvoeren, draaikoppelingen of rotaries, zijn meerkanaalsdoorvoeren, hydrostatische doorvoeren maar ook slipring toepassingen tegenwoordig niet meer weg te denken in het assortiment van onze fabrikant.

  Meer informatie: [ deublin.meefil.nl ]


 • VEILIGHEIDS KLAPLAGERS

  Klaplagers worden toegepast voor de lagering van wikkelassen op machines waarbij een product moet worden opgewikkeld of afgewikkeld. We zien deze toepassingen voornamelijk op machines voor converteren, coaten of lamineren van diverse materialen.

  Meer informatie: [ LINK ]


 • SPANAPPARATUUR

  Onder spanapparatuur wordt verstaan alles wat nodig is om een product of rol te kunnen spannen voor een process zoals pneumatische wikkelassen en wikkelkoppen, mechanische wikkelassen en wikkelkoppen, frictieassen, walsen en hijstappen.


  Meer informatie: [ LINK ] • BAANSPANNINGTECHNIEK

  Wilt u een volledig geautomatiseerde baanspanningsregeling, handmatig de baanspanning kunnen bijregelen, de positie van uw web kunnen opvragen en corrigeren of de baanspanning beheersen zonder het medium aan te raken? Met de slimme oplossingen uit deze productgroep is alles mogelijk.

  Meer informatie:[ LINK ]


 • MESSEN & MESHOUDERS

  Veel omwikkelaars zijn voorzien van messen, waardoor we spreken over “slitter-rewinders”.

  Het snijden van materialen op rol is een proces dat goed aansluit bij de productgroepen van Meefil op het gebied van opwikkelen, afwikkelen en rotatie.


  Meer informatie: [ LINK ]


 • LAADARMEN

  Laadarmen worden toegepast op locaties waarbij de positie van toe- en afvoer flexibel moet zijn in hoogte, en lengte/breedte.

  Door het toepassen van hoogwaardige swivels en afdichtingen kan tot werkdrukken van 400 bar probleemloos gewerkt worden.

  Meer informatie: [ LINK ]


 • PETROCHEMISCHE FILTERS

  Petrochemische filtratie en separatie is al sinds 1956 onze specialiteit. Onze afnemers zijn over de gehele wereld terug te vinden.

  Een absoluut begrip is onze magneetfiltratie waarbij metaaldelen uit een vloeistof gescheiden worden.

  Meer informatie: [ LINK ]

 • ONDERDELEN & REPARATIESETS

  Voor al onze producten garanderen wij de onderdelen of uitwisselbaarheid met vernieuwende- of vervangende producten. De onderdelen zijn zonder uitzondering afkomstig van de originele fabrikant zodat standtijden die u gewend bent van onze producten als garantie kunnen gelden.

  Meer informatie: [ LINK ]

 • SLANGEN & FITTINGWERK

  Wij hebben veel slangen en fittingwerk voor onze producten om deze passend te maken op bestaande machines. Het fittingwerk wat wij beschikbaar hebben zijn met name schroef-adapters om eenvoudig van bijv. Gasdraad naar NPT te verlopen of andersom.

  Meer informatie: [ LINK ]