meefil.nl | deublin

Draaibare doorvoeren (ook bekend als draaidoorvoer, waterkop, doorvoer) zijn hoogwaardig fijnmechanische producten voor het doorlaten van vloeistoffen van een stilstaand leidingsysteem naar een draaiend machinedeel.

SalesTeam Meefil BV


Het voornaamste verschil tussen een draaibare doorvoer en een swivel is de rotatie-snelheid. Swivels kunnen geschikt zijn tot 200 TPM, dit is de rotatie-snelheid waar het met onze draaibare doorvoeren begint, tot oplopend 50.000 TPM hebben wij doorvoeren beschikbaar.

Sinds 1945 is Deublin uitgegroeid van een kleine garage-shop tot de grootse fabrikant van draaibare doorvoeren wereldwijd. Ons wereldwijde distributie netwerk stelt OEM's over de gehele wereld in staat om ons product altijd beschikbaar te hebben waar men produceert. Waar u ook bent er is altijd een distributeur in de buurt met een voorraad om onze klanten snel van dienst te kunnen zijn.

deublin 55 deublin 14000 deublin 7100 deublin 902 deublin 67000 deublin 7100a
Draaibare doorvoeren moeten geschikt zijn voor een varieteit aan media, viscositeiten, temperaturen, werkdrukken en toerentallen. Dit is waarom Deublin meer dan 500 standaard doorvoeren, meer dan 3000 verschillende modellen en meer dan 6000 verschillende componenten beschikbaar heeft.

Meefil BV vertegenwoordigt 'The Deublin Company' in Nederland en heeft uitgebreide productinformatie online beschikbaar op [ deublin.meefil.nl ] U kunt hier snel informatie terugvinden en specifieke engineering documentatie downloaden.


LUCHT - HYDRAULIEK

LUCHT - HYDRA - KOELMIDDEL

VACUUM
KOELMIDDEL

SNIJOLIE

HOGE DRUK + SNELHEID
THERMISCHE OLIE

HYDRAULIEK OLIE

REMVLOEISTOF
STOOM

WATER

MULTIFUNCTIONEEL